Menu

Blog

De nieuwe Hugo BOSS FW2016/2017 collectie

By Mike van Schie 20 september 2016 No comments

BOSS FW2016/2017

De nieuwe Hugo BOSS FW2016/2017 collectie, zoals we gewend zijn enorm stijlvol!

De FW2016-2017 collectie is net uit en wij lichten per model de kenmerken uit waar jij van op de hoogte moet zijn. Wat kenmerkend is aan de collectie is de komst van de Slim modellen. Dit betekent veel modellen met een dunne (stalen) horlogeband of behuizing. Dit resulteert in een rustige uitstaling maar tevens zeer stijlvol. Hugo BOSS staat voor klasse en dat is over de gehele lijn overduidelijk terug te zien. Met ieder BOSS horloge kun je met een gerust hart aankomen bij een zakelijke afspraak, diner of “classy” aangelegenheid. 

>>> Bekijk het complete artikel.

Zilveren Guess horloges

By Nina Roos 14 juni 2016 No comments

Guess W0444L1 Mini Allure Dames HorlogeHet horlogemerk Guess biedt een ruim assortiment dames- en herenhorloges, waar voor iedereen een horloge naar wens te vinden is. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een zilver horloge, dan nog heeft u keuze uit verschillende modellen. Van groot tot klein en van horloges die volledig in het zilver zijn uitgevoerd of gedeeltelijk een andere kleur zoals goud of rosé goud hebben. Het voordeel van de zilveren Guess horloges is dat deze een stijlvol design hebben en niet altijd kenmerkend voor dames of heren zijn. Wanneer het horloge bijvoorbeeld niet is afgewerkt met diamantjes, dan kunnen de dameshorloges ook doorgaan voor een herenhorloge en andersom.

Dameshorloges met een sprankelende uitstraling

By Nina Roos 8 juni 2016 No comments

Esprit ES108612001 Dames HorlogeDameshorloges hebben over het algemeen al snel een elegante uitstraling, doordat er rekening is gehouden met het feit dat dames vaak een smallere pols hebben dan heren. Hierdoor is het belangrijk dat het horloge niet té groot is en zorgt voor een stijlvolle uitstraling als sieraad. Verder zijn dameshorloge vaak afgewerkt met sprankelende diamantjes en glinsterende steentjes, bijvoorbeeld om de wijzerplaat heen of als accent op de wijzerplaat zelf. Hierdoor straalt het dameshorloge een sprankelende elegantie uit, passend bij stijlvolle dames!

Kom stijlvol voor de dag dankzij Hugo Boss

By Nina Roos 28 september 2015 No comments

Hugo Boss herenhorloge chronograaf HB1513089Hugo Boss is een bekend merk met onder andere een kledinglijn en stijlvolle pakken die u bijvoorbeeld voor uw werk kunt dragen. Combineer zo'n strak pak met een horloge van hetzelfde merk om stijlvol voor de dag te komen op uw werk. De horloges van Hugo Boss onderscheiden zich van andere merkhorloges dankzij de ingetogen ontwerpen. Hierdoor krijgen de horloges een tijdloze uitstraling waardoor het horloge draagbaar is in vrijwel elke situatie.