Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

 • Gratis verzending naar NL & BE
 • Acties bij Excluso


  Acties

  Maak bij iedere aankoop gratis kans om uw volledige aankoopbedrag terug te winnen!

  Bij iedere bestelling die u plaatst bij Excluso bieden wij u de mogelijkheid om uw aankoopbedrag terug te winnen. Nadat uw bestelling bij u is geleverd, ontvangt u per e-mail een bericht van ons met het verzoek om een beoordeling te schrijven. Zodra u een beoordeling plaatst, maakt u automatisch kans om uw aankoopbedrag terug te winnen. Uw bestelnummer wordt gelinkt aan uw beoordeling en is hierbij uw unieke referentie (hieraan kunnen wij uw gegevens herkennen). Indien u de winnaar bent van deze actie informeren wij u per e-mail.


  OF


  Plaats een foto van jouw brand new watch op Instagram en tag @excluso. 1 op de 50 tags ontvangt zijn aankoopbedrag terug. Taggen maar! Let op, het horloge moet daadwerkelijk bij Excluso gekocht zijn. De originele Excluso factuur dient als bewijs. De winnaar wordt op basis van loting bepaald.  Ontvang €5,- korting bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

  Wilt u direct een kortingscode ontvangen voor uw eerstvolgende aankoop? Schrijf je dat meteen in voor onze nieuwsbrief. U ontvang direct een kortingscode per e-mail die u ten alle tijden kunt verzilveren op de afreken-pagina onder het kopje 'Gift Cards'. Uitgesloten van deze kortingscode zijn artikelen waar al een korting van toepassing is en artikelen op aanvraag zoals horlogebanden en reparaties.  Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over een actie, stel uw vraag dan via info@excluso.nl of +31 (0)23 - 620 1 620.
  Bezig met laden...