Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

 • Gratis verzending naar NL & BE
 • Wat zijn de voordelen van een account

  Voordelen van een account

  Voor het plaatsen van een bestelling bent u niet verplicht om een account aan te maken, het biedt u enkel extra voordelen. U kunt heel simpel een account aanmaken, ga hiervoor naar: account aanmaken.

  Voordelen van een account op Excluso:

  • U kunt uw adresgegevens opslaan, deze worden dan onthouden bij het plaatsen van een bestelling. Zo hoeft u veel minder velden/persoonlijke gegevens in te vullen als u een bestelling plaatst. U kunt deze gegevens uiteraard ook gemakkelijk aanpassen.
  • U kunt uw bestelling terugvinden in uw account-overzicht. Hier kunt u altijd de details van bestelling terugvinden, zoals bijvoorbeeld de status van uw bestelling of bestelnummer.
  • U kunt de status van uw bestelling bekijken. Zo kunt u beter inschatten waarneer uw bestelling precies geleverd wordt. Wij hanteren de volgende statussen van een bestelling:

   - In afwachting van betaling: U heeft een bestelling bij ons geplaatst, maar wij hebben nog geen betaling ontvangen. Wij kunnen tot op heden uw bestelling nog niet verwerken.
   - Geannuleerd: U heeft een bestelling willen plaatsen, maar wij hebben geen betaling ontvangen en dus is deze geannuleerd. Wij kunnen uw bestelling niet verwerken.
   - In behandeling: Uw bestelling is geslaagd, wij moeten uw bestelling nog wel verwerken.
   - Besteld bij leverancier: Uw bestelling is besteld bij één van onze leveranciers, u kunt er vanuit gaan dat uw bestelling geleverd wordt binnen de aangegeven levertijd.
   - Gereed voor levering: Uw bestelling is klaar om verzonden te worden. Uw bestelling zal de eerstvolgende werkdag verzonden worden. Zodra het pakket bij ons is opgehaald door UPS ontvangt u van ons de verzendbevestiging met track&trace code.
   - Voltooid: Uw bestelling is verzonden. U kunt de track&trace code vinden in de verzendbevestiging of in uw account onder: uw bestelling -> verzendingen
  • U kunt zich gemakkelijk aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief.
  • U kunt een verlanglijst aanmaken en daar producten in plaatsen. Heeft u een bepaald horloge op het oog en wenst u die op een later moment terug te vinden? Dan kunt u deze heel makkelijk toevoegen aan uw verlanglijst met de button: "zet op verlanglijst". Op een later moment kunt u dan inloggen op uw account om direct het horloge te bekijken.
  Bezig met laden...