Mini cart

U hebt niets in uw winkelwagen.

 • Gratis verzending naar NL & BE
 • Chronograaf Horloges

  Gebruik filters
  294 Producten

  Chronograaf horloges zijn horloges waarbij de meest gebruikte/functie is geïntegreerd in het horloge, namelijk de stopwatch! Vrijwel ieder Chronograaf horloge heeft daarom 2 of 3 extra kleine wijzerplaatjes in de grote wijzerplaat, samen met 2 extra knoppen aan de zijkant. Deze knoppen worden gebruikt om de stopwatch te starten/stoppen, of om de stopwatch functie te resetten. Echter wordt de chronograaf functie soms ook heel creatief verwerkt in een horloge wat ervoor zorgt dat het horloge een zeer uniek design krijgt. Bekijk hier onze collectie met de mooiste chronograaf horloges.

  Chronograaf functie uitleg

  Aan de zijkant van het horloge zitten 2 knoppen om de chronograaf functie te bedienen, 1 knop boven de kroon en 1 kroon onder de kroon. De stopwatch hoort in zijn beginstand stil te staan bovenaan de wijzerplaat (12 uur). Als er op de bovenste knop wordt gedrukt dan gaat de stopwatch lopen, wordt er vervolgens nogmaals op de bovenste knop gedrukt dan staat de stopwatch weer stil op die timing. Als er vervolgens weer op de bovenste knop wordt gedrukt loopt het verder enzovoorts. Wordt er tijdens het stilstaan op de onderste knop gedrukt dan reset de stopwatch zich naar 0 (ofwel 12 uur). Drukt u tijdens het lopen van de timing op de onderste knop, dan wordt de timing op de wijzerplaat stilgezet maar loopt de stopwatch in de achtergrond door (bedoeld om rondetijden te meten).

  Chronograaf horloges geven een stoere look

  Hoewel de chronograaf functie niet alleen erg handig kan zien, dit geeft ook een stoere look aan het horloge. De drukkere wijzerplaat door de extra weergaven en de extra knoppen aan de zijkant zorgen ervoor dat het horloge groter lijkt. Heeft u een mooi chronograaf horloge kunnen vinden dan kunt u het horloge via ons bestellen en supersnel thuisbezorgd krijgen. U loopt hierbij geen risico als u kiest voor gratis achteraf betalen en u heeft 14 dagen retourtermijn.

  Top 6 Chronograaf Horloges

  Benieuwd naar de meest populaire Chronograaf Horloges? Wij presenteren u graag de top 6:

  Bezig met laden...